En helt vanlig matdag

Idag blev det en helt vanlig matdag – lunch vid 12 med en bit ryggbiff, bea o sallad. Sen middag vid 6-tiden av lax, broccoli o parmesansås. Totalt lite för mycket protein (75 g) men annars helt ”lagom”. På bilden syns den smörglaserade frysta laxen innan den hamnade i ugnen – smält smör på fryst lax blev fint.

Det går väldigt lätt att äta ”lagom” just nu – inga sug efter något annat än en portion riktig mat. Jag lämnade en del sallad vid lunchen för att jag blev mätt – det har hänt ett par gånger senaste veckan – stora framsteg..!

Idag är det 17 dagar kvar till LCHF-campingen i Säffle då ni kan se detta inlägg, eftersom jag lanserar www.lagomlchf.se i samband med mitt föredrag där – start fredag 30/6 kl 15.00 (eventet startar på morgonen). På dessa 17 dagar hoppas jag nå mitt delmål på 85 kg – imorse stod vågen på 87.5 kg så det ska nog gå bra. Ganska precis 1 kg per vecka. Jag kommer att fira med ett glas rött eller två i Säffle – men INTE med en massa mat.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *