Hemma igen efter en tur västerut

Det har varit lite torka här på bloggen senaste dagarna – jag har varit ute och fart i sommarsverige. Efter LCHF-eventet i Säffle så åkte vi till kusten (den riktiga) och gjorde Marstrand och Liseberg – sen vidare till Apelviken och Ullared. Så nu har jag kollat segelbåtar – snurrat karusell – gått på stor sandstrand – vart på cirkus – shoppat massor med nödvändigt 🙂

Ätandet har funkat bra dessa dagar på resande fot – jag har inte tappat kontrollen någon gång. Jag har medvetet valt att äta lite mer än lagom – bara riktig mat – och mycket fett – mer än jag kanske behöver för att inte frestas. Två jordgubbar har slunkit ner men utan effekt på ätandet. Senast igår kväll satt vi ute med sjöutsikt på hemvägen från Ullared och käkade havskräftor köpta på Ge-Kås i Ullared. Egen aioli med massor av vitlök till. Gott!

Vi har haft husvagn att bo och äta i så valet av maträtter har jag styrt själv vilket underlättar. Nu när jag kom hem till Linköping så väger jag mindre än när jag åkt för 10 dagar sedan.

Nu är jag hemma så nu ska alla tankar jag fått sista dagarna kring Lagom LCHF skrivas ner och testas på er. Bland annat varför det är viktigt att räkna kalorier.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.