Det bara funkar – fortfarande…

Efter att ha gått ner 57 kg med LCHF – sen gått upp 20 kg med LCHF och överätning – har jag nu fått till något som funkar – Lagom LCHF.

Sedan den 3 april (idag är det 100 dagar) – jag har gått ner 17 kg – ingen hunger – nöjd efter maten – otroligt sjönt när det bara funkar.

Jag har inte överätit på länge nu och har inga problem att låta bli mina kända triggers – ost, jordnötssmör, kaffe med grädde, vin – Lagom LCHF funkar.

Att kunna bryta en trend – en negativ trend – utan att egentligen behöva anstränga sig – är otroligt skönt. Nu äter jag lagom mycket mat – och inget annat än mat – 2 gånger per dygn – när jag blir hungrig.

Som jag berättat tidigare så mäter och väger jag allt jag stoppar i mig – inte för att äta en förutbestämd mängd – utan för att veta att jag ätit Lagom mycket – så att jag inte låter mig avrunda uppåt och portionerna växer utan att jag är medveten om det.

Idag stod vågen på 84.6 kg vilket är det lägsta jag vägt sedan 2013 – jag äter LCHF med ca 40-70 g protein, 120-150 g fett, och 0-20 g kolhydrater per dag – detta blir 1200-1800 kcal per dygn. Det jag äter mest av är broccoli, Eriks såser, rökt fläsk, bacon, älgkött, smör, kaffe, lök, sallad, blomkål, vitlök, och en massa olika kryddor för variation.

Har du kanske också problem med vikten fast du äter helt rätt? Kan det vara mängderna som spökar? Lita inte på mina siffror ovan – vi är alla olika – prova dig fram till vad som är Lagom LCHF för dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.