Lagom LCHF lever – även i semestertider

Jag som tyckte att det var perfekt timing att starta ”Lagom LCHF”-bloggen i början på sommaren – jag har då hela sommaren på mig att skriva en massa intressanta inlägg – en massa förklaringar om överätning – obegränsat med information om Lagom LCHF.

Nu är det ju då semester – och då är jag ju knappt hemma – svårt att skriva inlägg då – eller hur…

Senaste veckorna har jag vart ute och rest i landet – från Falkenberg i söder till Huså i norr – med husvagn. Att resa och bo i husvagn funkar jättebra när man som jag är ätberoende och vill äta rätt saker. Kylskåpet fullpackat med riktig mat – bara att stanna när det behövs och laga mat. Jag har ätit en hel del grillat och broccolli sista veckorna – fettet från Eriks såser – som vanligt alltså för min del.

Sen, blir det ju en del besök hos familj, släkt och bekanta och då kommer ju det där med maten upp – vad äter jag – och varför.

Det är inte varje gång jag vill förklara på djupet – eller så finns inte tiden att förklara ordentligt.

Hittills, har jag inte ätit något ”fel” men däremot slirat lite på vad jag normalt äter – det har blivit både choklad, nötter, ost, kebabsallad (utemat), lunchbuffé, osv… Mängderna har jag lyckats hålla rätt – nästan. Återkommer till detta i kommande inlägg.

Hursomhelst – nu är jag hemma och kommer att uppdatera bloggen lite mer löpande än senaste veckorna.

Lagom LCHF funkar – fortfarande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.