Hotellfrukost de luxe – not… 

Idag vaknade jag till en förvånansvärt bra frukost på hotellet i Stockholm – allt jag kan önska – en kock som står och steker omelett på beställning.

Jag väljer att ta två koppar gott kaffe med mjölk.

Nu på morgonen är det enkelt att konstatera att jag inte är hungrig – alltså äter jag inte – trots att den fina buffen står uppdukad.

Varför är det mycket lättare att äta Lagom LCHF på morgonen än på kvällen?

Detta behöver jag fundera vidare på – vad är det som ändras över dygnet som gör att suget kommer på kvällen?

Nu blir det en spännande arbetsdag i kungliga hufvudstaden men både utelunch och utemiddag. Jag har blivit erbjuden LCHF-mat och fått påverka innehållet så det ska nog bli bra. Oftast löses ju LC-delen men HF kan saknas. Smör är beställt 🙂

2 kommentarer

  1. Och jag äter alltid hotellfrukost, även om jag hoppar frukosten annars. Det är ju inte ofta jag äter på hotell, så jag tror inte det stör.
    För mig återstår ännu att luska ut vad mitt problem är egentligen. Tillbringade en vecka I England I somras. Frukost varje dag, mycket mat, engelsk mat, ofta mat, efterrätter…vägde på hektot samma när jag kom hem som innan jag åkte.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.