Idag var första gången på länge…

… som jag enkelt gick förbi ostdisken i mataffären. Jag har under flera års tid haft väldigt svårt att inte handla på mig hårdost – som jag sen äter alldeles för mycket av. Vissa perioder har jag inte kunnat gå förbi utan att det ramlat ner en eller flera bitar i kundvagnen.

Idag kollade jag – konstaterade att det fanns mycket ost här – och gick vidare. Så otroligt skönt och överraskande.

På temat Lagom LCHF – som den här bloggen handlar om – så fortsätter jag med mitt ännu lite hemliga kostexperiment – men sedan experimentet började har jag inte haft några som helst problem med att äta precis så mycket som jag förutsatt mig. Inga problem med överätning eller sug – vilket är fantastiskt skönt. Jag tror jag börjar bli lite klokare – även om det är svårt att dra helt klara slutsatser utifrån detta experiment.

I dagarna ska jag också slutföra mitt bidrag till LCHF-magasinet som kommer att handla om … Nä, det får ni vänta med tills tidningen kommer i lådan – för du är väl prenumerant på Sveriges enda riktiga LCHF-tidning? 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.