Experiment dag 19 – Händer det något på vågen nu?

2017-03-28:

Nu börjar jag att bli riktigt förundrad – eller i alla fall lite eftertänkt. De slutsatser jag trodde mig dra tidigare verkar inte stämma. Nu har jag fortsatt äta mycket mat med mycket fett – minst 3 000 kcal – oftast över 3 500 kcal per dygn.

De senaste dagarna har jag gått från 92.2 kg till 91 kg – och jag är rätt säker på att min gamla skolvåg visar rätt.

Min slutsats om att det inte går att gå ner i vikt på överskott av kalorier verkar inte stämma – just nu. Tidigare har jag visat på motsatsen – att jag var tvungen att äta så lite som 1 200 kcal per dygn för att gå ner i vikt.

Frågan nu är vad är det som gör att jag minskar i vikt denna gång – och inte tidigare?

Jag undviker mejerier (utom smör), sötningsmedel, alkohol, nötter och äter nästan uteslutande kött (nöt, älg, fläsk), broccoli/blomkål/haricots verts och smör/bea – sen någr aägg här och där. Kaffet har jag dragit ner på för magens skull – men ligger fortfarande på 5-10 koppar om dagen. Sover gott gör jag också.

Värken i kroppen har försvunnit nu sedan någon dag – kan det ha ett samband med att vikten släppt?

Experimentet fortsätter nu med en dag med utemat där jag räknar med att få något gott och fett.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.