Experiment dag 23 – Tuff-tuff

2017-04-01:

Nu har jag hamnat i ett läge som egentligen är väldigt bekvämt – jag äter när jag är hungrig och tänker inte på mat mellan måltiderna. MEN, jag hoppas ju även kunna gå ner några kilon.

I detta experiment har jag ätit massor med kalorier – utan att gå upp i vikt – men inte heller gått ner något. Jag fortsätter med experimentet – fast med något färre kalorier genom att jag minskar på hela portionen – fortsatt höga fettprocenter och ganska mycket kalorier så får vi se hur det går. Nu äter jag istället för 4 000 kcal per dygn runt 3 000 – 3 500 kcal per dygn.

Kort sagt – experimentet går som tåget – tuff-tuff..!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.