En dag på resande fot

Idag har jag tillbringat dagen ute på vift – tidig morgon, tåget från Linköping till Stockholm och vidare till Kista för möte. Som alltid när jag är ute och far så blir lunchen något oförutsägbar – men idag blev det alldeles rätt. Jag åt lunch på Restaurang Zenit på bottenvåningen av Kista Science Tower – gott och rent, bra salladsbuffé och lätt åtkomligt fett.

På hemvägen så knaprade jag i mig en liten påse salta torr-rostade mandlar och en god kopp kaffe.

Nu, hemma igen, middagen i magen – biff med tjock kappa, beasås och broccoli.

En bra helt lagom matdag – inga cravings eller något sug. Mätt och go’ hela dagen – så här vill jag att det fortsätter. Undrar vad jag gjort rätt? Räcker det att tänka att dra ner på kaffe och mejerier? Men det är klart – det är ju tanken som räknas – eller? 🙂

Bild från Wikipedia.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.