Omstarten fortsätter

Nu är jag inne på dag 3 av min omstart av en mer återhållsam kost än jag ätit senaste tiden.

Till lunch har jag ätit samma sam tre dagar i rad nu – Västerbottenpaj med creme fraiche – enligt Tjockkockens recept med liten ändring. Till middag har det blivit en fet omelett ett par dagar och nu idag så blev det hamburgare och broccolli med beasås.

Jag mår bra, är inte hungrig och har nästan inget sug efter mer mat än de två måltider jag äter. Igår kväll ville jag ha något att tugga på så ett par råa morötter blev det extra.

Vikten går neråt – men inte fort. Jag äter många kalorier och en hög andel fett så jag förväntar mig inga snabba reaktioner på vågen – men det går neråt – precis som jag vill. Lite längre fram kommer jag nog att dra ner på matmängden och se om jag håller mig nöjd ändå. Det är framförallt lunchen som jag kan minska – då blir jag ordentligt hungrig när det är dags för middag – nu är det mer ”oj, nu ska det bli gott med mat” än ”argh, ge mig mat” 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *