Nödlunch när lunchlådan legat i väskan över helgen

Idag är det måndag, väldigt mycket måndag visade det sig när jag kom till jobbet. Lunchen hade jag i kylskåpet på jobbet sedan i torsdags (trodde jag) men när jag öppnade väskan i morse hittade jag den i min väska. Matlådan har legat där i 4 dygn – den kastade jag.

Frågan blev då – fasta tills i kväll, eller skaffa lunch? Lunch svarade magen vid lunchtid efter 18 timmars fasta – som vanligt.

Lunchställena runtomkring har skapligt god mat, men tyvärr allför fettfattigt (och tvivelaktigt innehåll) så jag tog mig till närmaste Hemköp för att proviantera. Efter lite letande hittade jag pastrami och vispad philadelfiaost med örter. Det blev en kalaslunch med “lagom” av allt – totalt 40 kr inklusive vattenflaska. Lite dåligt med sällskap däremot – det är osocialt att äta LCHF ibland.

Höres..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.