Årets LCHF-kryssning 2017 – Diabetes i fokus

Nu är jag sedan några dagar tillbaka på fasta land efter ett dygn på Östersjön. Igen en riktigt bra kryssning – framförallt för att jag fick tid att prata med alla andra LCHF’are ombord. Tiden räckte till att prata med Annika Dahlqvist, Margareta Lundström, Martina Johansson, Ralf Sundberg, Andreas Eenfeldt, Lars-Erik Litsfeldt, Ann Fernholm, Monique Le Roux Forslund, Fredrik Söderlund, Patrik Olsson, Mats Humble & Jonas Bergqvist och en massa andra trevliga bekanta – nya som gamla – ingen nämnd ingen glömd. Att få chansen att sitta ner och prata med likasinnade – få tips och ventilera funderingar ger mig väldigt mycket inspiration till fortsättningen.

Jag deltog på kryssningen som deltagare i en diskussionspanel med Monique (www.lifezone.se), Fredrik ”Majoren” Söderlund och Patrik ”Blindstyret” Olsson. Under två timmar diskuterade vi och svarade på frågor från publiken – det var längesedan 2 timmar gick så fort. Särskilt intressant blir det när några ur publiken kommer fram efteråt och pratar mer – spännande för oss alla.

I år blev det stort fokus på hur LCHF-kost kan hjälpa folk med diabetes att bli i stort sett ”friska” – här kommer det nog att ske stora saker framöver – bara ”etablissemanget” vågar släppa storebror läkemedelsbolagens rekommendationer och istället hjälpa alla typ 2’or med kosten.  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.