Experiment dag 3

2017-03-12:

Dag 1 på experimentet, eller egentligen dag 3 eftersom jag tjuvstartade innan jag egentligen visste vad jag skulle experimentera med. Iaf, idag kom den – huvudvärken – ni vet den som kommer när man slutar äta kolhydrater och drar på fettet. Jag har nu ökat både kalorier och fettmängd ordentligt – men kolhydraterna håller jag riktigt lågt. Normalt brukar jag mäta och väga all mat när jag experimenterar – men denna gång fokuserar jag på hur jag mår – vad jag känner – och hur min vikt rör sig – inget mätande eller räknande av maten.

Men, efter 7 år med LCHF så är mitt ögonmått rätt bra – speciellt gällande kolhydrater.

Nu äter jag väldigt ren mat – smör, kött, kryddor och lite broccoli/blomkål/sparris/spenat.

När huvudvärken lagt sig så vet jag att turbotrycket kommer – ketosturbon.

Det är ju nu ett tydligt tecken att jag trots LCHF inte varit i ketos tidigare – eftersom jag nu ställer om – jag känner av omställningsbesvär – t ex huvudvärk. Ska bli spännande att se vart detta tar vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.