Experiment dag 17 – idag hände det en del på vågen?

2017-03-26:

Idag var första gången under experimentet som det verkligen hände något på vågen – inte bara den vanliga hekto-variationen utan nu visade den 91.5 kg. Det ska bli spännande att se vad som händer de kommande dagarna.

Maten består nu till stora delar av kött & haricots verts/broccoli med smör/bea plus någon rå morot och en massa kaffe. Jag äter fortfarande stora mängder kalorier och ofta 3 måltider per dygn. Totalt ligger jag på drygt 3 000 kcal per dygn nu med en fettprocent på över 80 E%. Proteinerna håller jag ner till max 80 g/dygn, men oftast ner mot 60 g vilket räcker då jag inte tränar och de proteiner jag äter är av god animalisk kvalitet.

Mängden kolhydrater per dygn landar på ca 20 g – med så pass mycket ovanjordsgrönsaker så blir det lätt en del kolhydrater.

Mejerier (ej smör) och alkohol låter jag bli helt nu för få maximal effekt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.