Experiment dag 17 – Ont i kroppen – no more

2017-03-26:

Idag när jag vaknade så var den där värken i kroppen borta – helt som bortblåst. Jag har under någon vecka haft som träningsvärk i hela kroppen – det har varit svårt att resa sig från soffan, ur bilen, komma ner till golvet osv. Men sedan i går så är det som vanligt igen.

Vad har jag gjort annorlunda då?

Matmässigt så har jag ätit precis samma som tidigare. Men, jag tog ett par magnesiumtabletter i förrgår på chans – och vips så var värken borta. Oavsett om det verkligen har hunnit ge effekt så funkar dom – placebo är en stark kraft när den funkar 🙂

Skönt att vara mitt vanliga otränade men ändå hyfsat lättrörliga jag igen – att känna sig som en 80 årig gubbe som inte kan kliva ut genom ett fönster är ingen hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.