Experiment dag 19 – Händer det något på vågen nu?

2017-03-28:

Nu börjar jag att bli riktigt förundrad – eller i alla fall lite eftertänkt. De slutsatser jag trodde mig dra tidigare verkar inte stämma. Nu har jag fortsatt äta mycket mat med mycket fett – minst 3 000 kcal – oftast över 3 500 kcal per dygn.

De senaste dagarna har jag gått från 92.2 kg till 91 kg – och jag är rätt säker på att min gamla skolvåg visar rätt.

Min slutsats om att det inte går att gå ner i vikt på överskott av kalorier verkar inte stämma – just nu. Tidigare har jag visat på motsatsen – att jag var tvungen att äta så lite som 1 200 kcal per dygn för att gå ner i vikt.

Frågan nu är vad är det som gör att jag minskar i vikt denna gång – och inte tidigare?

Jag undviker mejerier (utom smör), sötningsmedel, alkohol, nötter och äter nästan uteslutande kött (nöt, älg, fläsk), broccoli/blomkål/haricots verts och smör/bea – sen någr aägg här och där. Kaffet har jag dragit ner på för magens skull – men ligger fortfarande på 5-10 koppar om dagen. Sover gott gör jag också.

Värken i kroppen har försvunnit nu sedan någon dag – kan det ha ett samband med att vikten släppt?

Experimentet fortsätter nu med en dag med utemat där jag räknar med att få något gott och fett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.