Experiment dag 21 – Energifull och osugen

2017-03-30:

Nu börjar det närma sig en hel månad för experimentet som nu fått namnet,

HC-LCHF — “High Calorie – LCHF”

De senaste dagarna har vågen gått från 92 och nåt till 91 och nåt kg – och det verkar ha försvunnit ett kilo senaste dagarna. Jag äter fortfarande en massa smör/bea med ca 20 g kolhydrater och ca 60 g protein per dygn. Jag tror jag ska minska ner kalorierna något framöver för att se om det händer något på vågen – fettet får fortsätta ligga högt så jag minskar på protein och kolhydrater. Detta innebär att jag går mot högre fettprocenter – dvs mer av dagens kalorier kommer från fett – och det ska ju ge mig en effekt på vågen.

Gällande suget efter överätning så finns det inte alls nu – det är helt borta. Jag äter väldigt mycket mer mat nu (i kalorier räknat) än tidigare men blir ändå hungrig efter mat när det är dags att äta – men inget sug efter att äta när jag är mätt. Oerhört skönt..! Jag kommer att vara väldigt observant på om suget kommer tillbaka när jag nu minskar ner energimängden.

Jag känner mig full av energi – sover 6-7 timmar per natt – vaknar före klockan vid 6 varje morgon – sitter nu och fördriver tid på kvällen för att det inte ska bli alltför tidigt imorgon. I-landsproblem, jag vet 🙂 Men det är en stor skillnad jämfört med tidigare – jag är definitivt “mer” fettdriven nu än tidigare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.