Fakiren fortsätter…

Nu har det passerat exakt 150 dagar sedan jag började mitt senaste experiment – att äta kött (nöt, älg, kyckling, gris, fisk, skaldjur, vilt, …), ägg, smör och kaffe – och välmåendet fortsättter. Jag befinner mig i en stark ketos (>3mmol/lit) med ett stabilt lågt fasteblodsocker (4.2-4.8 mmol/lit). 

Vikten fortsätter även den neråt även om det nu är underordnat välmåendet – jag väger idag det jag vill väga – mina kläder sitter snyggt och jag gillar min spegelbild. Jag ser på min viktkurva att den nu håller på att plana ut och min viktminskningstakt är idag låg jämfört med tidigare – just nu ca 0.5 kg/vecka.

Dagsvikten är strax över 78 kg jämfört med drygt 103 kg den 14 maj 2018.

Det är dyrt att äta som jag gör nu – men inte på grund av matkontot 🙂 Mer om detta senare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.