Ofrivillig fasta och risk för överätning

Idag blir en annorlunda matdag – start 0530 – kaffe – frukost/lunch klockan 14 – lax, broccoli o Eriks saffransaioli.

En normal portion men jag blev bara ”inte vrålhungrig” – tur att det snart är dags för fredags-tacos 🙂

Redigerad:

Mätt men inte nöjd – efter middagen – 2 portioner Tacos.

Nu har jag ätit 3 portioner på 5 timmar – mätt men inte nöjd. Jag är alltså proppmätt men har ändå ett sug efter mer mat – jag vill inte äta mer men suget vill ha mer. Jag kan stå emot (förutom ett par morötter att knapra på) men det är jobbigt.

Orsaken är den alltför långa fastan (ca 20 tim). Jag har inte gjort som tidigare då jag brutit fastan med stort mål – nu en normalportion – o sen ytterligare 2 normalportioner – mätt men inte nöjd blev resultatet. Nu vill jag verkligen låta bli att äta mer idag för annars blir det samma visa imorgon.

Kämpar mig tillbaka till Lagom LCHF.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.