Nytt experiment på gång

Efter att ha funnit Lagom LCHF – förstått hur jag funkade under 2016 – gått ner 17 kg – verkar jag funka annorlunda nu. Jag har väldigt svårt att bara äta Lagom LCHF – jag vill äta mer, eller jag vill inte men min hjärna lurar mig att jag vill/behöver äta mer än jag egentligen vill – så det har jag gjort. Resultatet är att jag gått upp 10 kg sedan midsommar 2016.

Nu vill jag gärna ta bort dom kilona igen – för gott.

Nu börjar jag ett experiment – men håller lite för mig själv exakt vad jag gör – vill prova om och hur det funkar först – på mig.

Att gå ner i vikt är ju egentligen väldigt enkelt – det är bara att sluta äta. Men eftersom jag inte vill svälta mig utan att det bara ska funka att äta lagom mycket riktig LCHF-mat så förändrar jag min kost något nu för att se vad som händer.

Målet är att bara kunna äta som jag vill och samtidigt vara viktstabil kring 80 kg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *