Fasta – dag 3 – ofokuserad

I morse vaknade jag med en lätt huvudvärk, lite tröttare än vanligt på morgonen – sovit dåligt. Gick till jobbet och gjorde det jag skulle men det krävdes en större ansträngning än vanligt. Vid lunchtid fick jag ta i ordentligt för att klara av att fokusera på ett föredrag – ett bra och intressant föredrag. Så brukar dte inte vara.

Jag var trött, sliten, ofokuserad och allmänt slut – ingen energi kvar.

När jag kom hem på eftermiddagen bestämde jag mig för att det var dags att bryta fastan för att få i mig lite mat och återfå energin. Sagt o gjort så åt jag 3 ägg, lite köttig korv, rejält med vatten och en kopp kaffe. Nu tre timmar senare har jag energin tillbaka – fokus på topp igen och jag har hobby-jobbat flera timmar utan ansträngning.

Denna fast blev ganska precis 70 timmar (knappt 3 dygn) – summerar i nästa inlägg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.