Vårkänslor i köttkroppen

Nu har värmen och ljuset kommit tillbaka till Linköping. Det känns verkligen att våren är här och för oss soldyrkare finns det en sol att möta! Fantastiskt.

Jag fortsätter min resa med att äta kött i olika former, smör, ägg, kryddor och kaffe – och mår fantastiskt bra av detta. Nu har jag utan avsteg ätit så här sedan mitten av maj 2018 (9 månader) och har inga planer på att sluta – men det kan ändra sig.

Efter fastan för ett par veckor sedan så upplever jag ett större sug efter mat, det där suget som inte fanns innan fastan, avsaknaden av sug som gjorde att det bara funkade med maten – och framförallt mängden mat. Nu efter fastan får jag anstränga mig för att inte gå till kylskået och ta en bit ätbart i tid och otid. Jag äter mer än innan vilket också märks på våg och omfång. Jag har gått upp något kilo men står nu stilla på cirka 80 kg igen.

Men det är ju kampen mot suget jag vill slippa. Just nu hoppas jag att det är en effekt efter fastan och att det ska gå över inom kort.

För att glömma att gå till kylskået så håller jag mig sysselsatt med ett heltidsjobb, familjen, hobbyfotograferande, drönarflygning och två LCHF-event att arrangera

Två helt olika event men som kompletterar varandra superbra – men lita inte på mig – jag är partisk! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *