De första 10 åren med LCHF!

Den 2 januari 2010 fick jag en bok av min fru, en rosa bok, en rosa bok som jag inte släppte ifrån mig förrän jag vägde 57 kg mindre. Boken jag fick av min fru var ”Ät dig ner i vikt” av Sten Sture Skaldeman. Denna bok betraktar jag som ”bibeln” för oss inom LCHF-sekten ?

När jag fick boken i min hand vägde jag 137 kg och idag visar vågen 83 kg.

September 2018.

Under de senaste tio åren har jag experimenterat för att förstå hur min kropp reagerar på kalorier, fett, protein, kolhydrater, fasta, omega3/6, fakir/carnivore – enskilt och tillsammans. 

Jag har delat med mig av mina erfarenheter på min blogg www.lagomlchf.se, som skribent i LCHF-magasinet, som föredragshållare på LCHF-kryssningen och LCHF-events i Säffle. Jag har också arrangerat ett antal konferenser, nu senast LCHF2019 på Cirkus i Stockholm tillsammans med Diet Doctor och årliga LCHF-events i Säffle.

De kommande 10 åren kommer jag att fortsätta letandet efter ytterligare ny kunskap om min kropp för att maximera min hälsa, behålla min nya vikt utan alltför stor ansträngning och leva livet. Det viktiga är ju inte att överleva utan att leva, att orka leva och njuta av livet, livet som vi bara har ett att spendera.

Avslutningsvis så undrar jag vilka ni som läser detta är?

Äter du LCHF? Sedan hur länge?
Hur hittade du hit?
Varför kommer du tillbaka?

God fortsättning på 2020!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *