Avslutad fasta och hur känns det nu?

Nu har det gått 10 dagar sedan jag slutade min 70-timmars fasta och livet har gått tillbaka till vanlig matlunk.

Jag känner ingen skillnad i kroppen före, under eller efter fastan. Det var okomplicerat att börja äta igen, magen fungerade som den skulle direkt. Det enda jag känner av som inte alls är positivt är att jag har väldigt svårt att bli mätt/nöjd efter att ha ätit . jag vill helst småäta hela dygnet, hela tiden hålla magen full med mat.

Efter fastan så är jag tillbaka till ett läge där jag behvöer anstränga mig – ordentligt – för att inte äta alldeles för mycket hela tiden. Detta borde jag inte vara överaskad av eftersom jag vid tidigare kortare fastor upplevt samma sak då jag brutit fastan

Nu planerar jag att äta riktigt ren mat – mycket ägg och en hög fetthalt för att komma tillbaka till ett läge där jag slipper anstränga mig för att äta lagom mycket.

Vikten kryper saaakta uppåt – men ingen ko på isen viktmässigt – det är suget och nöjdheten jag vill fixa till som det var innan fastan.

1 kommentar

  1. Jag har lite samma erfarenheter. Fasta är inte problemet, men att äta. Och småäta är definitivt inte kul. Har tyvärr Inga bra råd utöver att vänta ut det, och äta ordentligt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *