Fotosidan

Genom åren har jag deltagit i ett antal LCHF-events – alltid med kameran i högsta hugg. Här nedan finns ett urval av bilder som jag fångat.

Kolla gärna runt och se om du hittar några bekanta – eller kanske dig själv 🙂

Det går jättebra att dela bilder på sociala medier – men om du vill använda mina bilder till något annat – hoppas jag att du hör av dig till mig först.

LCHF-events i Säffle 2019

Ett gäng bilder från eventet kommer snart.

LCHF-kryssningen 2019

Årets kryssning bjöd som vanligt på intressanta föreläsningar men tyvärr fanns inte tiden för mig att fotografera lika mycket som vanligt.

LCHF2019

Ett fåtal bilder från LCHF2019. Eftersom jag var upptagen som arrangör blev det inte många bilder från Cirkus. Kolla gärna filmerna på www.dietdoctor.com - konferensen finns i sin helhet där.

LCHF-events i Säffle 2018

Helgen efter midsommar varje år genomförs LCHF-events i Säffle. Eftersom jag även var arrangör för eventet och filmade det mesta blev det inte så mycket bilder som vanligt - men några för minnes skull.

LCHF-kryssningen 2018

2018 års LCHF-kryssning blev riktigt spännande - och några bilder (och en videofilm) blev det. Mycket nöje!

LCHF-events i Säffle 2017

Årets LCHF-event i Säffle var ett av de bästa som varit tycker jag. Mer info på www.lchfevents.se För mer info om själva eventet kolla på www.lchfevents.se

LCHF-kryssning LCHF-magasinet 2017

För andra gången var jag med på LCHF-kryssningen - 10-års jubileum. Fantastiskt roligt att få vara normal bland alla andra LCHF-människor. Tyvärr ett fåtal bilder då jag glömde kameran i hytten inte bara en, utan två gånger.

LCHF-event i Säffle 2016

I slutet av juni var det dags igen för LCHF-events årliga superevenemang i Säffle. I år var vi ca 200 deltagare och jag försökte fånga alla med min kamera. Eftersom jag höll mitt förerag på första dagens eftermiddag var jag laddad och taggad inför detta så inga bilder innan mitt föredrag - men sen blev det en massa bilder på kvällen och dagen efter.

LCHF-kryssning LCHF-magasinet 2016

I februari 2016 var det dags för mig att åka med och hålla föredrag på stora LCHF-kryssningen med Silja Galaxy. Ett riktigt kul och inspirerande event som gav mersmak. Tyvärr inte så mycket bilder men några stycken blev det ändå.

LCHF-event i Säffle 2015

Under försommaren 2015 var vi ett stort gäng i Säffle på LCHF-eventet där. Föredragen hölls på Medborgarhuset mitt inne i Säffle och på kvällarna socialiserade vi ett stort gäng på Duse Udde Camping - runt stora grillen. Detta var första gången jag höll föredrag om LCHF - vilket gav mersmak.

LCHF-event i Säffle 2014

Mitt i sommaren 2015 var vi ett rejält gäng i Säffle på LCHF-eventet där. Jag var där för första gången men väldigt snabbt kände jag mig som en i gänget.Jag hade ett camoflagefärgat linne med SMÖR över ryggen.