Snart blir det kryssning – igen

I februari 2017 är det dags igen – 10-års jubileum för LCHF-kryssningen. Det går bra att boka redan nu och enligt arrangörerna håller programmet på att ta form – det kommer att bli ett lite annat upplägg än tidigare – allt för att fånga 10-årsjubileumsandan. Mer info finns på LCHF-kryssningens facebookgrupp och på Silja Lines bokningssida.

Förra året var jag med på kryssningen för första gången – och 2017 kommer jag att vara med igen. Sedan förra året har jag kommit långt – hittat (på) Lagom LCHF – gått ner hel del i vikt – nästan slutat överäta…

MEN – LCHF-kryssningen ger mig blandade känslor – kul för att det är ett häftigt evenemang – jobbigt för det var där jag kom till insikt om mitt ätberoende – läs mer här. Hursomhelst  så rekommenderar jag verkligen alla som är intresserade av LCHF att ta chansen med en snabbvisit till Finland bland 600 andra LCHF-are.

På återseende där..!!

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.