Experiment dag 9 – Två arbetsdagar med utemat

2017-03-18:

Nu är jag hemkommen från två dagar på en konferensanläggning – Haga Slott utanför Enköping. Anledningen till att jag nämner dom vid namn är inte att jag är sponsrad utan för att dom levererade utmärkt LCHF-varianter på deras ordinarie meny. Vid första måltiden pratade jag med en person vid maten som hade en lista på alla som ville ha ”specialkost”. Bredvid mitt namn stod ”Strikt LCHF – ej margarin, mjöl, maizena/majs, gluten – extra fett, gärna smör”. Utifrån befintlig meny talade dom om vad dom tänkte istället och sen fick jag chansen att tycka till – det enda jag ville ändra var ”mer smör tack” 🙂 Samma procedur varje måltid – inga sura miner – tvärtom – och väldigt god mat i lagom mängd.

Jag fick alltså i mig rätt saker – men en del mejerier som jag inte äter på hemmaplan när jag kan välja fritt. men överlag rätt saker som passade experimentet – mycket fett och mat flera gånger om dagen. Nu tillbaka hemma och mitt egna kylskåp som var nyfyllt när jag kom hem. Idag har jag ätit frukost på bacon, haricots verts, rödlök, smör och tryffelbea – en liten portion för jag räknar med att äta två gånger till idag – en lättare lunch om någon timme och sen kotletter med broccoli ikväll.

Vikten står för övrigt tvärstilla på 92 kg fortfarande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *