Omstarten fortsätter

Idag har det varit en motig dag rent allmänt – trött i morse – inte ens kaffe hjälpte. Dagen kändes lång på jobbet och sen blev det inte ens bättre av att komma hem till familjen. Nu ikväll sitter jag och slösurfar mest innan läggdags.

Fast det kanske är ett gott tecken – det börjar hända nåt i mig – förhoppningsvis vänder det imorgon till det positiva – det är ju fredag 🙂

Idag har jag ätit en hamburgare med dressing & pizzasallad till lunch, sen i kväll blev det eko-fläskfilé med ugnsrostad blomkål och beasås – gott! En riktigt fet dag, men jag känner mig ändå inte riktigt nöjd. Inte hungrig, inte sugen – men inte nöjd. Konstig känsla.

Tvärtom min vana så väger och mäter jag inte maten just nu – tror att jag ätit ca 60 g protein, ca 200 g fett och ca 20 g kolhydrater idag – ca 2100 kcal. Med 85 E% fett så borde detta vara en bra kost för långsam viktnedgång för mig just nu. 

Hittills har det inte rört sig särskilt mycket på vågen – men imorgon blir det nog siffror i värsta Biggest Looser stil 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *