Resan fortsätter..

God lördagsmorgon.

Det funkar fint fortfarande att äta som jag nu gör – i begränsad mängd. Suget som funnits i ett par år har nu försvunnit även om det ligger där och lurar i bakgrunden. Nu äter jag ”lagom” mycket mat två gånger per dygn, oftast blir det en brunch vid kl. 10-12 och sen en middag vid kl. 15-17. Stapelvaran har blivit – Broccoli 🙂 Ägg går det också åt mycket, kött, Erik Lallerstedts osöta såser – sen är det nog klart med menyn. Inga mejerier, inget extra utom riktig mat – jag saknar just nu inte alls något extra utom möjligen ett glas rött – men då avstannar min viktnedgång och just är det viktigt för mig att komma ner till min normalvikt igen.

Lite enformigt – absolut.
Gott – absolut.
Enkelt – absolut.

Vikten knallar neråt och det känns allmänt bra i kroppen. Efter två år där det hela tiden funnits ett sug kan jag nu ärligt säga att jag även imorgon kommer att äta ”lagom”. Sen får vi se vad som händer – en morgondag i taget.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *