Nu funkar det bara..

Godmorgon kamrater..

Nu är jag nyss hemkommen från en tvådagars tur med familj och husvagn maten har varit enkel – grillen har varit framme flera gånger..!

Den senaste veckan eller 10 dagarna har det verkligen bara funkat med maten – jag äter som tidigare ”kött, sallad o bea” eller ”omelett & bea”. Lagom mängd och lagom LCHF – dvs ca 80 E% fett och ca 50 g protein om dagen. Totalt energiinnehåll mindre än 1 500 kcal/dygn, ofta kring 1 200 kcal/dygn av riktigt kalorier som min kropp kan använda.

Jag tror att detta är nyckeln lagom mycket mat – lagom (jätte) mycket fett och lagom (lite) protein då funkar jag inte lagom bra utan jättebra. Suget hålls i schack och det bara funkar.

Jo, förresten vikten går snabbt nedåt nu – nästan 2 kg per vecka – mycket snabbare än jag hade planerat. Nu känns det precis som när jag gick alla min kilon första gången. Lagom LCHF bara fixar så att det utan ansträngning rinner av kilon,

Det är precis så här det känns när det bara funkar – när det bara händer – när jag äter ”Lagom LCHF” – helt utan ansträngning.

Nu mår jag bra och går snabbt mot min normalvikt får gräva lite i garderoben efter nygamla mindre kläder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *