Delmål ”Säffle”

Förutom att äta rätt – att äta lagom – så blir livet lättare med mål och delmål. Mitt närmaste delmål är min vikt när jag åker till Säffle och LCHF-eventet där. Idag är det midsommarafton och jag vill inte äta något annorlund än jag brukar – i mängd räknat. Det blir nog ingen broccoli och bea idag – men sill, ägg och rökt lax med sås – ungefär samma makronutrientinnehåll som vanligt men andra livsmedel.

För mig är det viktigt att inte spåra ur i mängd nu när det blir en hemmabuffé med god mat och trevligt sällskap.

Genom att dela med er och hålla mitt Säffle-delmål i siktet och överst i sinnet så känner jag ingen oro för att det ska gå bra – eller ingen är kanske att ta i – lite fundersam är jag  – men visst ska det gå bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *