Helgens föredrag är på gång..

På fredag är det dags att hålla mitt föredrag på LCHF-events i Säffle. Det är lite speciellt igen – det är här jag presenterar denna webbplats för världen. Så när jag sitter och skriver detta inlägg på tisdagen är det ingen som vet om det 🙂

Anledningen till att det är speciellt är att jag kommer att berätta för alla om mitt ätberoende.

Att tala om för världen att jag är beroende är svårt.

Jag vet nu hur det står till, hur jag fungerar men det tar emot att berätta det för andra – MEN jag hoppas att min historia kan hjälpa andra i samma situation att snabbare komma till insikt och komma till en fungerande lösning i sitt liv – precis som jag nu har gjort i mitt med hjälp av Lagom LCHF.

Vi ses (sågs) i Säffle..!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *