Föredrag i Säffle

Nu är mitt föredrag framfört i Säffle – det blev bra tycker jag – lite jobbigt att dela med sig som jag trodde men med ett fantastiskt gensvar från publiken var det inga problem att hålla tempot uppe. Nickningarna tror jag kom från att dom höll med – inte att någon höll på att somna..

Till ära av ”Selfiedagen” så bjuder jag på en bild strax innan jag började – Kostdoktorn kör hårt som förband i bakgrunden..

4 kommentarer

  1. Tack för en fantastisk föreläsning! Starkt av dig att dela med dig på det viset, det gick rätt in! Efter 5-6 år på lchf har jag också senaste året överätit än det ena än det andra och inte kommit till rätta med varför jag inte blir helt mätt ens på smör. Nu fattar jag varför. Tack! Hoppas få höra mer av dig framöver! Kram Mi

    1. Tack för dom fina orden – jag misstänker att vi är rätt många som har liknande problem. Nu pratar vi om dom och hjälper varandra att hitta bra lösningar som funkar för var och en av oss.

  2. Tack Johan för ditt föredrag idag! Det var huvudet på spiken för mig. Ny inspiration att ta tag i ätandet helt klart, kommer följa dig med stort intresse. Kram! annik

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *