Nytt favorit Thé och utelunch

Efterskrivet inlägg – alltså skrivet efter resan och vid hemkomst – daterat när det hände.

Vår norrlandsresa tog sig vägen förbi jämtlandsfjällen – och Vålådalens fjällstation där vi åt en fantastisk lunch. Räjäl, vanlig och god mat som inte behövde kryddas alls utan smakade riktigt gott direkt från början. Efter maten fanns där även ett gäng thésorter jag inte träffat på tidigare. Min nya favorit fanns där – och detta inlägg är inte sponsrat 🙂

För att säkert veta att jag skulle ha några påsar när jag kom hem så surfade jag upp vart det gick att köpa på nätet och beställde hem. Apotea levererade i brevlådan fraktfritt – snabbt och smidigt – låg och väntade när jag kom hem.

http://www.apotea.se/pukka-three-licorice-20-tepåsar

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *