30 timmar utan koffein

Sedan min mage var tydlig nog så jag fattade att det var kaffe som ställde till det har jag nu idag varit utan koffein för första dagen på väldigt länge. De första dagarna utan kaffe fyllde jag på med koffeintabletter och idag inget koffein alls.

Några timmar mitt på dagen var jag rätt trött – men förvånansvärt nog gick morgonen rätt bra.

Inte illa att gå från 1.5-2 liter kaffe per dygn ner till noll på under en vecka.

MEN istället för att alltid ha en kaffekopp i handen upptäckte jag idag att fokus istället skiftat till choklad – 90% men ändå. Att byta en snuttefilt mot en annan – jag kan ju inte äta en massa choklad varje dag – så slut på det nu med.

Imorgon  är en ny dag och då får vi se om kaffedraken infinner sig eller om jag bara somnar ifrån begäret 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *