Snart lagom känd i hela Norge

Nu i dagarna kommer mitt första bidrag i Norge ut – det är ett bidrag till norska tidningen Helsemagasinet som fokuserar på det mesta kring hälsa – bla kost och LCHF. Riktigt kul att läsa min egen text på norska sedan den översatts av utgivaren. Jag har som tur är inga problem att läsa och förstå norska då jag är uppväxt i norra Bohuslän där vi invaderas av norrmän varje sommar 🙂 En hel del av norskan jag lärde mig för 20-30 år sedan finns konstigt nog kvar trots att mitt liv blandats upp med en stor dos norrländska och östgötska.

Just nu sitter jag förresten och knåpar på mitt nästa bidrag till svenska LCHF-magasinet. Denna gång blir det en granskning av en nyligen publicerad vetenskaplig artikel som kommenterats av  svensk media och viktiga professorer. Jag slås gång på gång av hur otroligt olika går att vrida på fakta och slutsatser efter vad man själv tror/vet?!

Att det ska vara så svårt att bara konstatera fakta – även för mig.

De kommande dagarna blir det till att leta efter de sista föredragshållarna till LCHF-events i Säffle till sommaren – visst ses vi där!

PS Rubriken i bilden översätts till ”Man behöver inte räkna kalorier men kalorier räknas” DS