Garderobsstädning

I normala fall är det inte speciellt kul att röja i garderoben men nu var det riktigt roligt. Tänk vad 20 kg kan göra 🙂

Tidigare har jag fyllt på med kläder i allt större storlekar när vikten kröp uppåt. Kläderna i som är i den storlek jag ville vara fick vara kvar tillsammans med de större. Resultatet – det blev väldigt fullt i garderoben samtidigt som jag hade väldigt lite kläder som passade. Nu har jag provat allt och röjt undan allt som inte passar för att det är för stort. Av det som är kvar passar nog 90 % – det finns ett några skjortor och två par byxor som är ett halvnummer för små fortfarande men som kommer att passa alldeles snart.

Idag väger jag 81.2 kg vilket är precis 22 kg mindre än i mitten av maj när jag började min ”Back to basics” med att äta som Skaldeman förespråkade redan 2008 när det inte riktigt funkade. Jag äter fortfarande kött i olika former, ägg, smör och kryddor. De vegetabilier jag får i mig kommer till 99% från kaffe – ca 1 liter per dag.

Sedan 3 veckor är jag tillbaka på jobbet efter semestern och det är en utmaning nu när det börjar bli sociala luncher och middagar. 

Hur får jag rätt mat varje gång?

Tja, jag kontaktar dom som ordnar bokningen och ibland även köket och önskar anpassad kost. Kan dom inte lösa det så står jag över bjudmaten. De kommande veckorna har jag utemat planerat flera gånger så vi får väl se. Som tur är så är jag ju i djup ketos och klara mig utan en måltid om det behövs – oplanerat fusk/avsteg är inte ett alternativ.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *