Dags att äta utebuffé – hur gick det då?

Luncherna i Säffle bjöds på i samband med konferensen – det var LCHF-buffé på ett av stans hotell – jättegod mat båda dagarna. I mitt föredrag på konferensen berättade jag historien om när jag senast åt buffé ute – fyra stora tallrikar med mat som slank ner trots att jag inte var hungrig när jag började. Jag kunde inte kontrollera mängderna alls. Lite nervös var jag såklart inför bufféluncherna – den första lunchen var ju 2 timmar innan mitt föredrag. Jag var inte så värst hungrig men lite sugen – hade inte ätit nåt tidigare på dagen. Ihop med alla andra så blev det iaf en tallrik från buffén – lite mat, inte ens en full tallrik – god mat – kött, sallad, sås o bregott. Åt upp det hela och kände mig – nöjd – mätt – och med kontroll.

Jag åt en tallrik buffémat – tog en kopp kaffe efteråt och var väldigt nöjd med att ha klarat av första buffén med kontroll på länge.

Sen på eftermiddagen körde jag mitt föredrag – som gick bra med en fantastisk publik.

Dagen efter var det nu dags för lunchbuffé igen – denna gång var jag inte alls orolig inför det som väntade – jag kände mig helt säker på att jag bara skulle ta en tallrik mat – med lagom mycket mat. Det gjorde jag – åt upp det – och var sen nöjd – igen.

Sååå otroligt skönt att klara detta.

Jag är nog inte klar att äta utebuffé varje dag – men dessa två dagar gick det bra.

Bra jobbat till hotellet i Säffle som fixade bra LCHF-mat med extra förstärkning på smör och grädd-fronten..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *