Dagen efter ”grädd-incidenten”..

Nu har det gått ett dygn sedan jag hittade triggern i kaffe med lagom mjölk och lagom mycket sprutgrädde – jag har hela dagen idag varit sugen på en sådan god kopp till – men inte mer än att jag lämnat det där – det har blivit svart kaffe hela dagen.

Det underlättar att ha folk runt omkring sig som jag kan prata med – om hur jag känner – hur vi känner. Utan att döma varken varandra eller oss själva – vi ska vara snälla mot oss själva.

Konstigt att det kan dyka upp nya triggers bara sådär.. Får nog fundera vidare på detta ett tag för att kanske bli klokare.

Annars har dagen gått bra matmässigt – jag laddade på med en aningens för stor portion till brunch – broccoli, fläsk och sås med mycket smör – oj vad jag blev mätt – men definitivt inget sug under eftermiddagen. Jag har varit ute en massa timmar idag och då blir jag mer tydligt hungrig frampå eftermiddagen – ingen tvekan om att det är hunger och inte bara ett sug. En lagom middagsportion av kyckling & broccoli med bea blev det – lämnade en aning eftersom jag blev mätt innan portionen tog slut.

När jag äter Lagom LCHF så bara funkar det – avsteg ger problem.

Jag gör så gott jag kan – jag väljer rätt när jag kan – men när det går fel då är det inte jag som väljer vad jag äter – därför försöker jag välja att inte försätta mig i situationer där jag inte kan välja rätt. Vi ska vara snälla – inte skuldbelägga oss själva när det inte är vårt fel.

Bilden till detta inlägg  – fågeln – finns där för idag så blev jag helt ”nerskiten” – kom och gick precis utanför bilen och upplever att någon kastar kaffesump på mig – men det kom uppifrån och träffade en 5 meter lång sträcka med mig i mitten – en stor fiskmås gjorde ifrån sig över mig – inte det roligaste – fast ändå ganska kul – skitkul…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *