En snurrig viktnedgång..

Ojoj vad det snurrar – när jag reser mig från huksittande alltså. Även denna gång när jag gått ner i vikt från ca 100 kg till ca 85 kg har mitt blodtryck inte riktigt hängt med.

När jag reser mig så är det bra med väggar som står still i 10 sekunder 🙂

Förra gången jag var nere på dessa nivåer efter viktnedgång – tror det var 2011 – så var det precis likadant. Då höll jag på att lägga plattor trädgården och varje gång jag reste mig så fick jag hålla mig i stuprännan/skottkärran/väggen för att inte ramla omkull. Eftersom jag la flera hundra plattor den sommaren så stod jag och höll mig i lika många gånger.

Från att ha haft aningens högt blodtryck när jag väger runt 100 kg så är det nu definitivt lägre – åtminstone när jag reser mig och allt blodet ramlar ner i benen. Tyvärr har jag ingen blodtrycksmätare men jag får väl passera hos svärmor för en koll när vi passerar nästa gång.

Fotonot: Snodd bild från en slumpvis tillverkares hemsida – här OMRON.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *