Liseberg levererar – igen

I tisdags var vi på Liseberg hela familjen – det var där jag hittade en trigger till – kaffe med lite mjölk och lagom mycket grädde – ”gräddincidenten”. Det är en överspelad historia nu som jag lärt mig av – kaffe med lite mjölk och lagom mycket grädde dricks endast vid speciella tillfällen och endast en kopp.

Liseberg i övrigt är precis som övriga samhället – sockerladdat. Men, vi hittade precis som tidigare är en restaurang på andra sidan vattnet (inne på Liseberg) som serverade en räklåda med aioli. Tyvärr har den blivit mindre (lådan alltså) – inte lika god och inte lika snygg som tidigare år. Men det var mättande och hyfsad ren mat i (nästan) lagom mängd.

På hemvägen – fortfarande inne på Liseberg – gick vi förbi en sista restaurang – med en skylt utanför. Jag läste att dom serverade en ”Helvetisk buffé” och det var ju inte så långt ifrån 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *