Sommarshopping i Ullared

Idag (fredag) är jag ute och shoppar med dottern – vi ska låta kortet jobba 🙂

Efter att ha lämnat av frun på en hundtävling i Tvååker så styr vi mot Ullared – jag har med lite rökt fläsk som jag äter till frukost i bilen. Fläsket är från Fåddman (City Gross) som jag gillar som vardags-fläsk. Vi kommer fram och konstigt nog är det alldeles lagom med folk – imponerande hur mycket dom fixat sista åren sedan jag var här sist.

När det blir lunchdags för dottern så tar jag en slät kopp kaffe medans alla andra äter ”vanlig” mat, dvs socker med stärkelse och socker med sockerdricka och efterrätt av socker. Till brödet bjuds nyttigt ”smör”. Om man vill äta LCHF i resturangen på Ge-Kås så går det rätt bra – kött/kyckling, grönsaker och bea finns att få för en dryg femtilapp.

Inser att jag är farlig på kläder nu – det är roligt att handla kläder när man gillar sig själv – kul är det – och billigt. En hel massa annat blev det också – bara en kundvagn full. Vi ses på Kanal 5 i höst.

Till kvällsmat/middag blev det en halv tjock grillad kotlett med lagom grillade grönsaker och bea med utsikt över Apelviken (Varberg).

Uppdaterad lördag. Det blev en tur till Ullared idag med – ytterligare en kundvagn så nu har vi mycket att ta hand om här hemma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *