Den dagliga rutinen återupptagen.

Nu när jag är hemma så är jag även hemma hos en gammal kompis – eller kompis och kompis – mer en bekant – en hatkärlek beroende på hur det går – hur vikten går – min våg. Jag har egentligen inget särsklit förhållande till min våg – men det är klart att det är roligare när det går ner än upp – även om målet nu är att hitta en balans.

Efter dryga veckan hemifrån så var det i morse dags att ställa mig på vågen igen – måste erkänna att det tog emot lite grann.

”Nog har magen växt lite – sitter inte de nya byxorna lite trångt i midjan?”

Resultatet av en vecka i fjällen blev plus 0.5 kg men förhoppningsvis är nog en del av det muskler och vätska i träningsvärkande muskler. Jag räknar med att komma tillbaka till en nedåtgående trend nu direkt – jag vill ner några kilo till för att passa i ett gäng snygga kläder i garderoben.

Uppdaterad 2016-07-27: En dag efter hemkomst visar nu vågen minus igen – minus 0.7 kg så nu är jag på gång igen – till min normalvikt med Lagom LCHF.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *