Snart är det dags igen – bidrag till LCHF-magasinet

Nu är det dags att skriva igen – skriva till LCHF-magasinet #2/2017. För mig är deadline i slutet av mars så nu måste hjärncellerna motioneras – vad ska mitt bidrag handla om? Hur ska jag formulera mig så att det jag vill säga blir begripligt? Jag vet precis VAD jag ska skriva om – återstår bara att bestämma HUR jag vill försöka förklara mitt budskap. 

Väldigt roligt är det iaf att sitta och skriva ett bidrag – tänka till ordentligt, i god tid till deadline. Lite längre fram kommer jag även att skriva ett bidrag till norska Helsemagasinet.

Eftersom solen skiner så lär jag inte komma så mycket längre idag men som vanligt får jag väl vänta in deadline 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *