Helgstartar Lagom

Jag fortsätter med en mer kontrollerad diet – dvs jag äter mindre och fetare än på ett tag tillbaka. I helgen har det blivit lite mer mat och några glas vin till go’maten. Mental avslappning i form av att inte väga mig på morgonen, trädgårdsarbete och svamptur på ett militärt skjutfält.

Nu börjar arbetsveckan igen – åter till vardagen även mätmässigt. Jag vill gå ner mina extrakilon men har inte bråttom – det viktiga är att jag klarar av att äta lagom mycket mat hela tiden och inte överäter en massa. Just nu finns det en bit västerbottenost i kylen som lockar – men bara lite. Tidigare hade jag ätit upp hela biten som efterrätt – men nu kommer jag att nöja mig med max 5 skivor.

För övrigt så har hösten kommit till Linköping i form av regnväder mest hela tiden.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *