Omstartskampen

Det är inte helt enkelt att komma in i gängorna igen – jag är på något sätt inte nöjd utan sugen/hungrig mest hela tiden. Jag vill gå till kylskåpet och hämta något gott mest hela tiden. Hittills idag har jag förutom riktig fullfet LCHF-mat ätit ett par morötter och ca 100 g prästost – men det är en kamp att inte äta mera.

Jag äter ren och riktig LCHF-mat nu – med fett en bit över 80 E%, protein under 80 g och kolhydrater långt under 20 g – men ändå finns ”onöjdheten” där.

Vikten står ungefär stilla, eller något upp – trots att jag äter rimliga mängder mat och väldigt fet mat.

Detta tål att fundera på – vad är det som gör att jag inte blir nöjd på rejäla portioner riktig mat? Stress? För mycket kaffe? Uttråkad? ”Fel” mat? Hmmm…?

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *