Plötsligt händer det!

Nu har jag passerat en för mig viktigt mål,

Jag väger idag mindre än 80 kg!

Siffran i sig spelar inte så stor roll men det har ändå varit mitt mål att väga under 80 kg – jag trivs med min storlek när jag väger i dom här trakterna. Helt plötsligt passar i princip alla kläder i garderoben igen. Ni som kommer ihåg mina tidigare inlägg från i våras när jag hade en skjorta som passade och resten var för smått förstår skillnaden.

Igår blev det en tur till ett shoppingcenter för att handla lite ungdomskläder – vi hamnade på HM till slut för att prova en del fräckt för en 9-åring. Jag kollade runt lite och hittade direkt en snygg kostym som jag provade. Döm om min förvåning när jag passade bra i en HM storlek ”50 Slim Fit”. En mörkgrå cashmeretröja fick följa med hem den med.

För mig har det hittills varit omöjligt att hitta passande kläder på HM men nu fanns det massor – kul.

Kött, ägg, smör o kaffe is da shit 🙂

Ej sponsrad bara förvånad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *